VTM

Maandag start het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ en VTM heeft nu al heerlijk nieuws te melden

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van ‘Blind Getrouwd’ zitten vanaf volgende week elke maandag weer op het tipje van hun zetel. Dan start eindelijk het nieuwe seizoen.

Op maandag 29 januari is het eindelijk zover: dan wordt het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd afgetrapt bij VTM, en komt de kijker éindelijk te weten wie met wie wordt gematched. Met 5 vrouwelijke en 5 mannelijke deelnemers zijn momenteel nog maar liefst 25 combinaties mogelijk.

Wie hebben Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Wim Slabbinck, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe in petto voor bijvoorbeeld de 28-jarige Lieve? En wie treft de 30-jarige stewardess Wendy binnenkort aan in de zetel als ze thuis komt van alweer een vliegreis? Tenminste… als ze ja zegt natuurlijk.

En VTM heeft al meteen fantastisch nieuws. De eerste aflevering is een extra lange van maar liefst 2 uur, waarin de kijkers kennis maken met 6 van de 10 deelnemers. Zij worden gevolgd vanaf het moment dat ze het nieuws krijgen dat ze gaan trouwen.

Daarna brengen ze familie en vrienden op de hoogte, zetten ze de zoektocht in naar een bruidsjurk of een kostuum, gaan ze ringen kiezen en wordt bij de ene nagelbijtend, bij de andere berustend afgeteld naar hét grote moment waarop ze in het stad- of gemeentehuis hun toekomstige echtgeno(o)t(e) ontmoeten… luttele minuten voor hun jawoord.