Fans reageren gechoqueerd: Herken jij Stromae nog?

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Belgische zanger Stromae, oftewel Paul Van Haver zoals hij echt heet, ziet er heel anders uit dan dat we van hem gewend zijn. En dat lokt vele reacties uit op sociale media.

Stromae had tijdens zijn muziekcarrière altijd kort haar, en vaak een geklede polo aan. In 2015 werd hij ernstig ziek, na het slikken van pillen tegen malaria, omdat hij bezig was aan een tournee door Afrika. Nu, drie jaar later, heeft hij nog steeds last van de nawerkingen van die pillen. Sindsdien horen we niets meer van hem. 

Onlangs kwam een fan Stromae tegen, en herkende hem meteen. Ze ging samen met hem op de foto. En dat is toch opvallend, want vele fans zouden hem niet meer herkennen, zeggen ze nadat de vrouw de foto op Twitter deelde. 

Stromae draagt namelijk een trainingspak maar vooral: zijn haar is lang geworden! 

Fans reageren verdeeld. De ene vindt het mooi of vindt dat hij gewoon zijn eigen ding moet doen, terwijl anderen gechoqueerd reageren en nog anderen zelfs gemeen reageren. Zo zijn er reacties met huilende mannetjes, maar ook afbeeldingen van 'dieren' met enorm veel haar. Sommigen geloven zelfs niet dat hij het echt is. 

Tags stromae