Stromae verklapt groots nieuws in best bekeken Amerikaanse talkshow: “Dit is nog maar een eerste feit”

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Stromae, die in België immens populair werd met liedjes zoals Papaoutai en Alors on danse, is goed op weg naar een nieuw record met zijn nieuwste single ‘Santé’. Ook Amerika valt voor zijn aanpak en charisma.

 

Stromae kondigde op social media aan dat hij live zou optreden in ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’. Op de dag van de show verraste hij iedereen door zelf een gast te zijn in het praatprogramma.

In het programma verklapt de zanger aan presentator Jimmy Fallon wanneer zijn nieuw album zal uitkomen. “Ik ben opgelucht dat ik het eindelijk mag zeggen, want het is veel te lang geleden. Op 4 maart verschijnt ‘Multitude’.”

Zijn optreden lokte al massaal veel reacties uit, schrijft Het Laatste Nieuws. Reacties zoals “Dit is gewoon té goed” en “Deze man is een genie”.

Zijn platenfirma is alleszins heel blij met zo’n spectaculaire terugkomst na jaren van stilte. “Dit is het eerste feit in een ongelofelijke campagne die de komende maanden nog meer vorm zal krijgen", laat plantenbaas Patrick Guns weten.

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags stromae