Maak kennis met Teal Swan die beweert dat ze half alien is en fan is van Hitler: Verschillende van haar volgers pleegden al zelfmoord

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
De Verenigde Staten en bij uitbreiding de rest van de wereld is in de ban van Teal Swan, beter gekend als Gucci Guru. Via de sociale media wil ze haar boodschap verspreiden en beweert ze ook dat ze een alien is.

Swan gelooft dat ze een buitenaards wezen is dat naar de aarde is gekomen om er te heersen. Ze is intussen de leidster geworden van een angstaanjagende sekte. Al zal je Swan niet in een wit gewaad aantreffen. Ze houdt meer van korte rokjes, dure juwelen en chique hotels.

De vrouw wil maar één ding en dat is het rijkste bedrijf ter wereld uitbouwen. Ze is ook aardig op weg want op YouTube heeft ze 434.000 volgers, op Facebook zijn er dat 162.000 en dan zijn er nog eens 60.000 mensen die haar volgen op Instagram.

Swan zegt tegen haar volgers dat ze deels mens is en deels alien. Ze beweert ook dat ze de macht heeft gekregen om de hersenstammen van de mens te bedwingen. Het is maar één van haar vele merkwaardige denkpistes.

Ze noemt de dood heerlijk, gelooft dat ze de kracht heeft om mensen in leven te houden en beweert dat Hitler de grootste bijdrage heeft geleverd tot wereldvrede. “Je kan mij het best vergelijken met Maarten Luther King of Jezus”, zegt Swan. “Ik ben in dit leven gezet door zeszesdimensionale wezens.”

Mocht er iemand haar willen volgen, willen je waarschuwen dat twee van haar volgers al zelfmoord hebben gepleegd.

Tags teal swan