Bruid in grote problemen op haar trouwdag: "Naar het ziekenhuis!"

door: STS
Bruid en bruidegom
Afbeelding bron: TikTok @Christinejomiller

Het moest de mooiste dag van haar leven worden, maar voor deze bruid draaide het anders uit. Ze deelde haar belevenissen via TikTok.

De Amerikaanse Christine Jo Miller vond het een goed idee om in de natuur een enorme hoeveelheid bloemen te gaan plukken voor haar huwelijksfeest.

De avond voor haar huwelijk zat ze samen met haar vriendinnen de bloemen te schikken. Wat ze niet wist, is dat ze ook planten die een giftige stof afgeven geplukt had.

Toen ze 's anderendaags wakker werd, voelde Christine zich misselijk en koortsig. Ze kreeg ook uitslag op haar huid en haar ogen zwollen zodanig op, dat ze amper nog kon zien. Ze besliste om haar huwelijk toch te laten doorgaan. Na het uitspreken van de geloften volgde een bezoek aan het ziekenhuis, waar ze oogdruppels, pijnstillers en een injectie steroïden kreeg.

Openingsdans

Daarna trokken de bruid en de bruidegom weer naar het trouwfeest. Maar van echt feesten was geen sprake. "We wilden geen openingsdans doen omdat ik uit schaamte niet in het middelpunt van de belangstelling wilde staan."