Gesnurk van baby blijkt verschrikkelijke oorzaak te hebben

door: BVDO
Baby
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een Australische moeder is van het kastje naar de muur gestuurd nadat ze het vreemd vond dat haar baby van enkele weken oud verschrikkelijk snurkte.

De baby was amper 11 weken oud toen hij verschrikkelijk hard begon te snurken. In het begin vond ze het normaal, maar er kwamen andere symptomen opzetten. Baby Huey werd steeds onrustiger en had een ongelofelijke reflux. Verschillende dokters stuurden haar door zonder dat ze er een probleem in zagen.

Toen het kindje ook overdag te veel sliep en met hoge piepjes wakker werd en daarnaast ook geen gewicht meer aannam ging ze een stapje verder. Uiteindelijk bleek de jongen kanker te hebben. Er zaten vier tumoren in het lichaam, waarvan eentje van vijf centimeter in de nek dat niet te opereren was.

In zeven maand tijd kreeg de baby maar liefst acht chemokuren. Na deze behandelingen bleef de kanker er zitten, maar na de behandeling genas de baby toch.

Het kind is nu 4,5 jaar oud en doet het heel goed. Het is een gelukkige en gezonde jongen geworden. Er zijn nog gevolgen van de chemotherapie, zoals een achterstand qua spraak.