Jean-Marie Pfaff snoeihard: “Ongelofelijk vals en smerig”

door: PMN
Jean-Marie Pfaff
Afbeelding bron: Photonews

Jean-Marie Pfaff vierde eerder deze week zijn zeventigste verjaardag. Een verjaardag die hij vierde met de hele familie. Het zal hem deugd gedaan hebben.

Het jaar 2023 zal door Jean-Marie Pfaff herinnerd worden als een zwaar en emotioneel jaar. Niet alleen moest zijn echtgenote Carmen herstellen van een hersenbloeding, ze werd later ook nog eens geconfronteerd met een angstaanjagende homejacking.

Het gebeurde toen Carmen net thuis was van zeven weken te verblijven in een revalidatiecentrum. In Story blikt Jean-Marie terug op die overval.

"Ze was amper thuis en toen gebeurde die valse, smerige overval. Ongelooflijk dat ze een kwetsbare vrouw zo durven toe te takelen.”

“En dat ze de juwelen van onze ouders hebben meegenomen. Allemaal erfstukken met emotionele waarde die later voor onze kinderen en kleinkinderen waren."

Dit heftige jaar laat ongetwijfeld zijn sporen na bij Jean-Marie en Carmen, maar ze blijven positief en zijn dankbaar voor alle steun die ze krijgen.

Hun liefde en vastberadenheid sterker zijn dan welke tegenslag dan ook, en dat ze samen de kracht hebben om door te gaan en het leven te omarmen, hoe moeilijk dat soms ook lijkt.