Jonge moeder dood aangetroffen door dochtertje: "Ze dacht dat mama sliep"

door: STS
ambulance - ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een jonge vrouw van 23 jaar is dood aangetroffen door haar 4-jarige dochtertje. Het meisje dacht dat haar mama aan het slapen was.

De kleine Miley uit de Welshe hoofdstad Cardiff vond haar moeder in de ochtend van 3 januari. Ze dacht dat ze aan het slapen was.

Het kind maakte vervolgens gebruik van de smartphone van haar moeder om een videogesprek te hebben met haar vader, die niet langer een koppel vormde met haar moeder.

Zodra hij besefte wat er gaande was, haastte de vader zich naar het appartement. Zijn dochtertje liet hem via een raam binnen, maar hij kon zijn ex niet meer reanimeren. De hulpdiensten konden nadien enkel het overlijden vaststellen.

De doodsoorzaak van de jonge vrouw is nog niet bevestigd, maar ze leed aan epilepsie. Volgens haar moeder was haar medicatie niet geleverd geworden in het weekend voorafgaand haar dood. Ze denkt dat dit een factor kan zijn.

"We zeggen Miley nu dat mama een heldere ster in de hemel is. We blijven herhalen hoe graag ze haar zag, dat dit altijd zo zal zijn en dat ze altijd zal waken", vertelde de moeder van het slachtoffer aan The Mirror.

Volg het nieuws op de voet met de gratis app van Redactie24