Linda wil enkel een kind van haar steenrijke man onder verrassende voorwaarden: "Een lamborghini, een jacht, een herenhuis,..."

door: PMN
Linda Andrade
Afbeelding bron: Instagram@lionlindaa

De 23-jarige Linda Andrade heeft haar schaapjes op het droge. Ze is namelijk getrouwd met een multimiljonair en dat beseft ze maar al te goed.

Linda is getrouwd met Ricky Andrade. Ze hebben nu een glamoureus leven in Dubai. Dat meldt The Daily Mirror. Ze werden een koppel toen ze 16 jaar oud waren. Ricky was toen gewoon nog hersteller van vaatwassers.

Linda, die afkomstig is uit Californië, vult haar dagen nu met kopen van designer handtassen en haar leven te delen op TikTok. Het koppel heeft besloten om voor een kindje te gaan.

Zij stelt nu wel haar waanzinnige voorwaarden. Ze wil enkel voor een kind gaan als aan haar voorwaarden voldaan wordt. Zo wil Linda een diamanten ring in het geslacht van de baby, dat is dus blauw of roze.

Ze verwacht ook dat ze verhuizen naar een herenhuis en een appartement kopen als investering. Linda wil een Lamborghini en een felorze McLaren 720 S. Een auto met een prijskaartje van 267.000 euro.

Verder wil ze ook een nieuw G wagon als haar 'mummy mobile'. En ze wil ook een jacht die naar haar vernoemd wordt. Eens Linda zwanger is moet haar man haar elke avond mee op date nemen en om de drie maanden wil ze een horloge van Rolex.

Tags