Vrouw trekt op café haar uit en legt het dan tussen haar eten: “Walgelijk”

door: PMN
bier café horeca
Afbeelding bron: pexels

Een vrouw heeft voor een schokkend moment gezorgd op café. Ze trok haar eigen haar uit en legde het in haar eten.

Tom Croft, de eigenaar van het café, gaf een klant van 15 euro terug nadat zij beweerde dat ze een haar had gevonden in haar geroosterde rundvleesdiner in een café in het Engelse Blackburn.

Maar toen Tom de beelden van het beveiligingscamera-controlesysteem bekeek om er zeker van te zijn dat het haar van zijn medewerkers vastgebonden was, was hij 'walgelijk' geschokt toen hij zag dat de klant haar eigen haar in het eten legde.

De schokkende video laat een vrouwelijke klant zien die fluistert tegen een man, voordat ze een lang stuk van haar zwarte haar tevoorschijn haalt en op het halfvolle bord legt. Dat meldt ‘The Sun’.

Tom beweert dat de klant 'een scène maakte' toen ze klaagde over het haar in haar eten bij een medewerker - vandaar dat ze haar volledige maaltijd kreeg terugbetaald.

Het café heeft een vijfsterren-beoordeling voor voedselhygiëne, wat volgens Tom in gevaar zou zijn geweest als ze die beelden van het beveiligingscamera-controlesysteem niet hadden gevonden.

Hij zei: "Ik was walging en boos - heel boos. Er zijn mensen die bereid zijn om de reputatie van een bedrijf en de banen van het personeel op het spel te zetten voor een maaltijd van 15 euro.”

"Het keukenteam had toen kunnen denken dat het hun schuld was, terwijl ze absoluut niets fout hadden gedaan."

Tags café