Astrid Coppens maakt zich grote zorgen over haar dochtertjes: "Heftig"

door: LHX
Astrid Coppens en Joey-Lee
Afbeelding bron: Instagram @oneandonlyastrid

Samen met haar man Bram heeft Astrid Coppens twee dochtertjes, Billie-Ray en Joey-Lee. De jongste is amper drie maanden oud.

Het moederschap heeft Astrid Coppens ingrijpend veranderd. "Er gaat geen seconde voorbij zonder dat ik aan hen denk. Ik voel me de rijkste vrouw op aarde, dankzij hen", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws over haar dochtertjes.

Hoewel ze dolgelukkig is met Billie-Ray en Joey-Lee, betekent dat niet dat ze zich geen zorgen maakt over hen. Zo hoopt ze vurig dat ze later niet gepest zullen worden.

Astrid heeft dat als kind namelijk zelf meegemaakt, en dat hetzelfde haar kinderen kan overkomen, is haar grootste angst. "In mijn tijd gebeurde dat op de speelplaats, wat ook heftig was. Maar nu is dat via sociale media, dat is veel minder controleerbaar."

Door die angst is ze een erg beschermende moeder. Sommigen vinden dat ze haar dochtertjes te veel betuttelt, maar zij vindt dat daar niks mis mee is, nu ze nog zo jong zijn. "Later moeten ze het allemaal zelf doen: ik wil hen sparen, zolang het kan."

Download nu de gratis app van Redactie24