Astrid Coppens neemt drastische beslissing in LA

door: ASX
Astrid Coppens in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Astrid Coppens, recent nog te zien als speurder in The Masked Singer, is weer eventjes in LA. Het Vlaamse model woonde er permanent van 2005 tot 2013, maar keerde na haar breuk met John Bryan terug naar Antwerpen. Nu is de Vlaamse babe opnieuw in Hollywood.

“Het is 3,5 jaar geleden dat ik nog in LA geweest was”, schrijft Astrid op haar Instagrampagina. En dus vond Astrid het dringend tijd om haar geliefde Amerikaanse stad nog eens een bezoekje te brengen. Dat doet ze in het gezelschap van haar twee kinderen en echtgenoot Bram.

“Hier heb ik Bram leren kennen. Het is de ideale plaats om hem deze symbolische ring met de namen van onze kindjes te geven”, gaat het verder. Maar Astrid en Bram gingen in LA nog een stap verder dan enkel het uitwisselen van ringen.

Samen trokken de twee naar een tatoeëerder voor een eeuwig aandenken aan hun tripje.  “Er is geen betere manier om onze reis af te sluiten dan met een matching tattoo in één van de beste tattoo-shops in Los Angeles”, aldus Astrid. Het resultaat zie je in onderstaand filmpje.