Chambres d’hôtes van de Planckaerts verkocht aan iemand die we allemaal kennen?

door: STG
Christopher Timmerman en Francesco, Junior en Eddy Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Binnenkort kunnen we weer kijken naar de avonturen van de familie Planckaert. Vanaf 30 oktober start het nieuwe seizoen van Château Planckaert. Vorige week was Eddy even in het land voor een belangrijke gebeurtenis.

Dat de familie Planckaert hun chambre d’hôtes verkopen is al langer geweten. De voorbije week was Eddy Planckaert even terug in het land om de verkoop af te ronden. Dat maakte hij zelf bekend bij Gert Verhulst in 'De Tafel Van Vier'.

"Was je niet in het land om een zakelijke deal af te sluiten in verband met de verkoop van de chambre d’hôtes?”, steekt Gert van wal.

"Ondertussen is dat al bijna gebeurd", zegt Eddy. Een overeenkomst werd nog niet getekend. Of we de koper kennen laat Eddy nog in het midden.

Wanneer Gert polst of de chambre d’hôtes verkocht is aan Marc Coucke, kijkt Eddy verwondert en wordt het even stil in de studio, waarna er voorzichtig gelachen wordt. “Zoveel geld heeft hij niet”, lacht Eddy. Wie de chambre d’hôtes uiteindelijk gekocht heeft komen we wellicht pas later te weten.