Elke Clijsters laat zich van eerlijke kant zien en doet schrikken met onthulling: "In het ziekenhuis gelegen"

door: COS
Afbeelding bron: Play4

Elke Clijsters kennen we als de zus van Kim Clijsters. Elke ging in 2021 op zoek naar een partner in het Play4-programma 'De Bachelorette'.

Een vaste relatie hield Elke Clijsters uiteindelijk niet over aan 'De Bachelorette'. Dit jaar vond Elke de liefde bij Mike De Decker. Vorige week kwam er echter somber nieuws. "Mike en ik zijn sinds recent niet meer samen, we zijn beter als vrienden", schreef Elke op Instagram Stories.

Een week na het nieuws over de breuk laat Elke zich opnieuw van haar eerlijkste kant zien. "Eerst wil ik jullie bedanken voor al de lieve berichten die jullie sturen, ik reageer zelden op dm's en comments maar ik probeer de meeste wel te lezen... jullie zijn de liefste volgers", schrijft Elke.

"Ten tweede wou ik even zeggen voor de mensen die hier al deze zonnige, happy posts zien verschijnen van op vakantie: weet dat het maar een deel van mijn leven is. Enkele weken geleden heb ik in het ziekenhuis gelegen met een buikinfectie. Tegelijkertijd probeer ik tijdens de vakantie een goede mama te zijn voor m'n kids en zorg ik voor m'n huisdieren."

"Het echte leven... waar ik ook dankbaar voor ben! Maar vele mensen, influencers, BV's, modellen op sociale media, al die advertenties, perfecte foto's (die in scene worden gezet), al de hashtags, enzovoort. Waar is de echtheid gebleven? Laten we connectie maken door puurheid."