Fans maken zich grote zorgen om Ruth Beeckmans na wat ze te zien krijgen

door: STG
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: VTM

Eind april sloeg het noodlot toe bij Ruth Beeckmans. Haar man Gary overleed plots aan hartfalen.

Actrice Ruth Beeckmans gaat momenteel door een bijzonder moeilijke periode. In augustus kwam haar partner Gary te overlijden. Ruth postte enkele weken geleden een filmpje op Instagram voor World Restart A Heart Day: een dag waarop reanimatie centraal staat.

“Aan dit filmpje werkte ik mee, een week voor het noodlot toesloeg en het hart van mijn allerliefste voor altijd stopte en het mijne voor eeuwig en onherstelbaar brak”, vertelt Ruth. “Dit posten is dus heel erg confronterend voor me, maar ik wil het toch doen omdat deze boodschap zo belangrijk is", klonk het toen.

Intussen is Ruth weer wat actiever op sociale media. Ze deelde nog een foto vanop vakantie met haar dochter. My rock #ourgirl #stronggirl #amazingchild #esvedra, schrijft ze erbij.

De actrice kan ook nu op heel wat steun rekenen. Al maken haar volgers zich grote zorgen. “Je lijkt zo vermagerd”, klinkt het meermaals in de reacties.  Ze zijn ook bang dat Ruth niet meer op het scherm te zien zal zijn. “Ik hoop dat je goed door deze moeilijke periode geraakt. Hopelijk kom je nog terug want we missen je op tv”, klinkt het.