Het grote verdriet van Saartje Vandendriessche: “Dit kom ik niet te boven”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Sinds de openbare omroep in 2015 besliste om de omroepsters van het scherm te bannen, werd het ook een pak stiller rond Saartje Vandendriessche. De afgelopen zeven jaar beleefde de presentatrice enkele heftige momenten, waarover ze openhartig vertelt in Nina.

In 2018 moest de gewezen Eén-omroepster afscheid nemen van haar ex-vriend Thomas. Die besliste om uit het leven te stappen. Saartje vormde op dat moment geen koppel meer met Thomas.

De zelfdoding van Thomas hakte er bij de presentatrice erg hard in. “Een jong iemand die zelf kiest voor de dood, dat blijft onwezenlijk. Dat je zo diep zit dat je geen uitweg meer ziet. Ik was zo goed als knock-out. Ik ben daar zo slecht van geweest dat ik dacht: dit kom ik niet te boven”, vertelt Saartje.

Gelukkig vond de sportieve presentatrice de kracht om uit dit diepe dal te klauteren. Naar eigen zeggen is ze ook meer dan klaar voor een nieuwe relatie. “Meer dan ooit verlang ik naar een relatie waarin je elkaar sterker maakt, door de symbiose”, besluit Saartje.