Het is zover: Ellen Callebout neemt opvallend besluit na overlijden van hond Marcel

door: STG
Ellen Callebout en Marie Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Ellen Callebout heeft er een moeilijke periode opzitten. In oktober vorig jaar moest ze afscheid nemen van trouwe viervoeter Marcel. Een enorm verlies voor de hele familie, maar in het bijzonder voor Ellen Callebout.t

Wie elke zondagavond naar 'De Verhulstjes' kijkt, vraagt het zich al langer af: komt er nog een vriendje bij voor hond Leo? Nu Marcel in oktober vorig jaar overleed, komt die vraag steeds vaker terug bij heel wat kijkers.

In Dag Allemaal hakken Gert Verhulst en Ellen Callebout de knoop door. "Dat bepaalt heel uw leven, die hond. Leo ook nu. Die heeft nog veel meer aandacht nodig", klinkt het. Ook Ellen heeft een opvallend besluit genomen voor de toekomst.

"Ik ga dat voorlopig ook niet doen. Leo is toch wel zes maanden depressief geweest, dippy down, en begint eindelijk opnieuw op te leven", klinkt het. "Hij geniet echt van zijn prinsenleventje. Terecht, hij heeft twee jaar in de schaduw geleefd van Marcel, omdat die zo ziek was."

"Hij wordt elf, dat begint een bompa te worden die graag zijn rust heeft. Daar moet je geen jong ding bij zetten. Dus we doen het nu even met Leo", besluit ze.