Julie Vermeire komt met geweldig online voorstel waar iedereen beter van wordt

door: STG
Julie Vermeire
Afbeelding bron: Photonews

Julie Vermeire geniet momenteel ook van wat vakantie met haar vriend. Al staat ze er wel van te kijken wat ze soms allemaal te zien krijgt op het strand.

Julie Vermeire is zopas nog op vakantie geweest naar Zwitserland. Julie en Lau trokken er naar het Lugano-meer. De temperaturen waren hoog genoeg om de zwemkledij boven te halen.

In Dag Allemaal doet Julie dan ook enkele krasse uitspraken over wat ze soms allemaal te horen krijgt. "Toen ik drie jaar geleden een video deelde waarop ik mijn buik niet introk, kreeg ik de vraag of ik zwanger was”, klinkt het in Dag Allemaal.

“Ik ben daar hard van geschrokken. Het is toch normaal om een buikje te hebben?”, vraagt ze zich af. "Ik vind dat we allemaal wat liever moeten zijn voor elkaar. Online is dat ook een groot probleem volgens Julie.

 “Online zie je nog te vaak perfecte lichamen, dat maakt me onzeker. Vandaag ontvolg ik profielen die enkel het 'perfecte' beeld tonen”, klinkt het. "Ik vind het belangrijk om mensen een mentale boost te geven. Ik ga dus in de toekomst zeker nog video's maken over body positivity”, besluit ze.