Junior Planckaert terug onder het mes: "Hopelijk kan revalidatie nu echt beginnen"

door: STG
Junior Planckaert
Afbeelding bron: VRT - Thomas Geuens

Het was gisteren een spannende dag voor Junior Planckaert. Hij moest opnieuw onder het mes voor een operatie van zijn knie.

De operatie is nog een gevolg van zijn motorongeval vorig jaar. “Op 12 oktober zullen alle metalen bouten en platen eruit gehaald worden”, zei Junior een tijdje terug in Dag Allemaal. Intussen liet hij weten dat de operatie goed verlopen is.

"Weer een paar vijzen kwijt. Hopelijk kan mijn revalidatie nu echt beginnen!", schrijft Junior bij de foto op Instagram. Ook Pauline De Vos, zijn vriendin die hij leerde kennen via 'Junior Op Zoek Naar De Liefde', was erbij om Junior te steunen. "My Hubby. So so proud of you & love you to the moon and back. Thinking of you today", schrijft ze op haar Instagram verhaal.

"Na de operatie zou ik best in Frankrijk gaan revalideren, maar eigenlijk wil ik liever in België blijven", vertelde Junior een tijdje terug. Op Instagram kan hij alvast rekenen op heel wat steun van zijn volgers. "Heel veel beterschap en hopelijk niet te veel pijn hé Junior", klinkt het onder andere.

Nog een volger steekt Junior een hart onder de riem. "Beterschap. Bij mij in juni ook pinnen en draad laten verwijderen uit knie. Hersteld rap". Of we de operatie binnenkort ook in Château Planckaert te zien krijgen is niet duidelijk.

VerhaalDevosPauline12102022.png
Afbeelding bron: Instagram @devospauline