Na schokkende beelden van André Hazes: "Daarom ziet hij er op dit moment zo uit"

door: COS
André Hazes
Afbeelding bron: Play4

Afgelopen weekend vond het tweede 'Holland Zingt Hazes'-weekend plaats. Ook André Hazes was weer aanwezig in het publiek.

Veel mensen schrokken van de foto's van André Hazes die opdoken. De zanger, die momenteel een pauze heeft ingelast, zag er opvallend anders uit dan we van hem gewend zijn.

Vergeleken met de André van afgelopen zomer kregen we een volledig andere man te zien. "André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna z'n hele leven traint, in combinatie met anabolen", legt Yvonne Coldeweijer uit.

Dat intensief trainen heeft André ongeveer zo'n acht jaar gedaan. We kennen hem dan ook vooral met brede schouders. "Van zichzelf is hij een ielig mannetje. Dat weten we niet, want daarvoor was hij kind. Dit is de versie van André die niet sport."

André zou ook afgevallen zijn omdat hij zich niet lekker voelt. "Al met al ziet hij er op dit moment zo uit, omdat hij niet meer traint, geen anabolen meer gebruikt, toch wel nog drinkt en daarnaast het gekke kapsel en het gebrek aan baardhaar."

André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @dutchperformante