Peter Van de Veire zwijgt niet langer en spreekt klare taal over MNM-collega's

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Net zoals iedereen blikt ook Peter Van de Veire terug op het voorbije jaar. In april zei hij radiozender MNM nog vaarwel. Peter stond mee aan de wieg bij de start van de zender.

In 2023 start Peter Van de Veire aan een volledig nieuw hoofdstuk. Vorig jaar nam hij al afscheid van MNM, de radiozender die hij zelf op de kaart heeft gezet. Nu hij binnenkort het ochtendblok bij Radio 2 zal presenteren neemt hij dan ook geen blad meer voor de mond over zijn collega's bij MNM.

"Ik heb het echt nooit gemist. Geen enkele keer", legt Peter uit aan Showbits. Hij had de keuze om te stoppen dan ook al langer gemaakt.

“Ik had al afscheid genomen. Het was goed geweest. Dus je mist dat dan ook niet. Ik heb dat een plaatsje gegeven. En dat is ook weg”, klinkt het. Toch kan hij het niet laten om af en toe eens te luisteren naar zijn opvolgers 'Kawtar en Keyaert'.

“Af en toe bellen ze mij nog eens om te vragen hoe het met mij gaat, want ik bel nooit naar hen”, moet hij eerlijk toegeven. “Dat is altijd het probleem: collega’s die ik verlaat, die zijn dan ook weg. Die snappen dat niet altijd, maar ik kan niet iedereen onderhouden”, besluit Peter.