Tesla schiet uit het niets in brand op straat en gaat in de vlammen op: Ooggetuige hoort persoon schreeuwen

door: PMN
brand.jpg
Afbeelding bron: The Sun

Er is grote ongerustheid ontstaan bij eigenaars van een Tesla. Er is opnieuw een auto in brand gevlogen.

Dit keer deed het incident zich voor in de straten van Londen. Daar is een Tesla, die langs de kant van de weg stond, in brand geschoten. Dat laat The Sun weten.

De 36-jarige Eugenio Mereu zag het gebeuren. Hij zag zwarte rook uit de auto komen en kort daarna schoot de wagen in brand. Mereu verklaart ook dat hij een persoon hoorde schreeuwen en het knetterende geluid van de vlammen heel goed kon horen.

De politie en drie brandweerwagens kwamen ter plaatse. De brandweer bluste het vuur maar kon geen oorzaak vaststellen. Allicht is de Tesla uit het niets in brand gevlogen. De politie meldt dat het om een gestolen voertuig gaat en dat de inzittenden te voet gevlucht zijn nadat de wagen in brand vloog. Er is voorlopig niemand aangehouden.

Mereu maakt zich nu wel grote zorgen. Hij heeft immers net dezelfde Tesla in dezelfde kleur. De man heeft schrik dat zijn wagen nu ook uit het niets in brand zal vliegen.

Het is niet de eerste keer dat een Tesla vanzelf in brand schiet. Volgens de website ‘Tesla Fire’ was er begin van dit jaar nog 22.000 liter water nodig om een soortgelijke brand in een Tesla Model S te blussen in Californië. Nog volgens die website zijn er vorig jaar zo’n 204 branden van wagens van Tesla in de media gemeld.
 

Tags tesla