Eindelijk! 'De Verhulstjes' hebben geweldig nieuws waar iedereen op zit te wachten

door: STG
Viktor, Marie en Gert Verhulst en Ellen Callebout
Afbeelding bron: Instagram @deverhulstjes

De avonturen van Gert Verhulst en zijn gezin kunnen we al vier seizoen volgen op Play4. 'De Verhulstjes' kondigen eindelijk meer nieuws aan over het vervolg waar iedereen op zit te wachten.

Het vierde seizoen van 'De Verhulstjes' kende een triest einde. Met het overlijden van hond Marcel bleef de familie in rouw achter. Voor het aankomende vijfde seizoen gooien ze het over een totaal andere boeg.

Zo reist het gezin niet alleen naar Frankrijk, maar gaan ze ook aan boord van een luxueus cruiseschip MSC Euribia. Het cruiseschip waar de Verhulstjes aan boord gaan, baadt in luxe. Aan boord onder meer vijf zwembaden, een waterpark, een 4D-cinema, een theater, tien restaurants, een buitenbioscoop, een Italiaans ijssalon en 21 verschillende bars.

Ook Gert Verhulst is al in de wolken. “Ik vind het vooral fantastisch om nog eens met de kinderen op reis te kunnen”, blikt hij vooruit. “Die hebben ondertussen een leeftijd dat het niet meer evident is om met ouders op reis te gaan", klinkt het in Het Laatste Nieuws.