Keert Lijst Dedecker terug in 2024? "Men is idiote manier waarop wij geregeerd worden beu"

door: MRO
Jean Marie Dedecker
Afbeelding bron: Photonews

De verkiezingen van 2024 komen steeds dichterbij. Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke, moet een belangrijke knoop doorhakken. Zal hij opnieuw opkomen met Lijst Dedecker?

Reken maar dat het kriebelt bij Jean-Marie Dedecker om Lijst Dedecker nieuw leven in te blazen met het oog op de verkiezingen in 2024. "Ik word door heel wat mensen benaderd om terug te keren", maakte hij eerder al duidelijk in Terzake.

Hij laat ook niet na om het beleid van de Vivaldi-regering flink op de korrel te nemen. "Men is het een beetje beu, die idiote manier waarop wij geregeerd worden, de manier waarop er gelogen wordt."

In 2019 werd Jean-Marie Dedecker verkozen als onafhankelijke kandidaat op een N-VA-lijst. Zelf beseft hij echter dat er nog een gat is tussen N-VA en Vlaams Belang. 

Op dit moment wil de politicus nog niet in zijn kaarten laten kijken, al ontkent hij ook niet. "Of ik de partij weer opstart? Dat is de vraag van één miljoen", reageert hij bij Het Nieuwsblad. "Je zult nog even geduld moeten hebben."