Vader redt dochter (4) uit handen van pedofiel: "Zij moeten chemisch gecastreerd worden"

door: Redactie
kindermishandeling
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Pedoseksuelen moeten chemisch gecastreerd worden. Dat vindt Vlaams Belang. De partij lanceert het idee naar aanleiding van een recente gebeurtenis.

In Kelmis is op ei zo na een nieuw pedodrama voorkomen. Daar moest een vader zijn zoon en dochter zelf redden 'omdat Justitie er nogmaals in faalde om de maatschappij te beschermen van gevaarlijke en veroordeelde criminelen', zo klinkt het bij het Vlaams Belang.

Een gekende pedoseksueel had twee kinderen meegelokt in zijn huis met snoep. Gelukkig konden de ouders hun kinderen net op tijd lokaliseren, want de pedofiel stond reeds in ondergoed naast het 4-jarig meisje. De vader kon het huis van de pedofiel binnendringen en hierdoor zijn kroost redden. Opmerkelijk ook: voor de vondst raadde de politie de ouders nog aan om ‘thuis te kalmeren’.

In Kelmis moest een vader eigenhandig zijn kinderen redden van een gekende en veroordeelde pedoseksueel. Het Vlaams Belang is verbijsterd hoe een veroordeelde pedoseksueel zonder veel hindernissen opnieuw kon toeslaan.

“Justitie heeft een primaire taak in het beschermen van de samenleving”, vindt Kamerlid Katleen Bury (Vlaams Belang). “Maar binnen Justitie en onze regering denkt men daar precies anders over."

"Rechters moeten chemische castratie kunnen opleggen aan dit soort seksuele roofdieren. Verder moet therapeutische behandeling - ook met verderzetting van de chemische castratie - moet ook na de gevangenschap verplicht opgelegd kunnen worden.”