Zal Conner Rousseau comeback maken in de politiek? Vooruit-voorzitter Depraetere reageert

door: MRO
Conner Roussea
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau stond de afgelopen maanden in het oog van de storm en stopte met politiek. Of hij in 2024 zijn comeback als politicus zal maken, is een groot vraagteken. De nieuwe voorzitter van Vooruit, Melissa Depraetere, reageert in een interview met Business AM.

"Ik hoor Conner geregeld, maar niet meer zoveel over politiek. Ik probeer hem de rust te gunnen, dat heeft hij ook gevraagd. Maar ik vraag geregeld hoe het met hem is."

Of hij een comeback zal maken in de politiek? "Wie weet. Op dit moment weet ik het zelf niet. Ik denk dat Conner ook nog niet weet wat hij wil gaan doen", reageert Melissa Depraetere.

Conner Rousseau is een politiek beest

"Het is wel een feit dat hij een politiek beest is. Hij is iemand die heel snel ziet wat er moet gebeuren in politiek om mensen vooruit te helpen. Hij heeft ook een heel sterk aanvoelen over waar mensen echt van wakker liggen."

"Het is een zwaar jaar voor hem geweest en hij heeft gezegd dat hij de tijd wil gebruiken om te werken aan zichzelf om daar sterker uit te komen. Ik gun hem die tijd en dan zien we wel weer."