Peter Van de Veire laat zich uit over verdwijning collega: “Het is ook voor ons een mysterie”

door: ASX
Peter Van de Veire
Afbeelding bron: Photonews

Aandachtige luisteraars van radio2 zullen het al opgemerkt hebben; Xavier Taveirne is niet meer te horen op de radio als presentator van het consumentenprogramma ‘WinWin’. Anja Daems heeft de fakkel van hem overgenomen zonder tekst en uitleg.

Heel wat luisteraars maken zich dan ook zorgen over wat er met Xavier Taveirne aan de hand is. In ‘Goeiemorgen Morgen!’ onderwierp radio2-luisteraar Damien presentator Peter Van de Veire aan een spervuur van vragen.

“Hij is niet gestopt, hij is niet met vakantie en hij is ook niet ziek”, stelde Peter Van de Veire de man gerust. Maar wat is er dan wel aan de hand met Xavier Taveirne. Daarover blijft de Eurosong-presentator vaag. “Ook voor ons is het een mysterie”, klinkt het.

“Je moet je wel geen zorgen maken”, gaat Peter verder. “We houden je op de hoogte”, herhaalt de radiomaker tot twee keer toe. “Zit hij misschien in de bergen?”, vraagt luisteraar Damien zich af, waarna Peter Van de Veire zich opnieuw tot een radiostilte wendt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.