Koninklijke fans is iets opgevallen bij prins George tijdens platina jubileum Queen Elizabeth

door: WVDS
Prins William, prins George en Kate Middleton
Afbeelding bron: Photonews

Prins George heeft duidelijk de genen van zijn ouders geërfd als het gaat over lengte. Op foto’s die genomen zijn tijdens het platina jubileum is te zien dat de zoon van prins William en Kate Middleton al bijna even groot is als Queen Elizabeth, zijn overgrootmoeder.

 

Prins William is met zijn 1.90 meter momenteel het grootste lid van de koninklijke familie. Ook Kate Middleton is groter dan de gemiddelde Britse vrouw met haar 1.75 meter. 

Nadat hun kinderen prins George (8), prinses Charlotte (7) en prins Louis (4) op verschillende evenementen verschenen ter gelegenheid van het jubileumjaar van hun overgrootmoeder, waren fans van het koninklijk huis geschokt over de lengte van prins George.

Een fan schreef: "Hij is nu bijna net zo groot als Hare Majesteit". Iemand anders voegde eraan toe: "Prins George wordt zo groot en lang, lijkt in alles op zijn vader, uiterlijk en gestalte".

Velen denken dat Charlotte en Louis ook zullen volgen. "Hij zal heel lang worden denk ik en zijn zusje ook. De kleine Cambridges hebben de genetische loterij gewonnen.”