Prins Charles reikt prins Harry de hand: "Hij is bedroefd omdat hij die kans nog niet kreeg"

door: COS
Prins Charles en prins Harry
Afbeelding bron: Photonews

Er lijkt verbetering te komen in de verzuurde relatie van prins Charles en zijn jongste zoon prins Harry. Ze hebben al verschillende keren gevideochat. 

Prins Harry liet zich in zijn interview met Oprah Winfrey uit over de verzuurde relatie met zijn vader prins Charles. Harry beweerde dat Charles zijn telefoons niet meer opnam. Daar lijkt verandering in te zijn gekomen.

Charles en Harry hebben volgens een bron van The Mirror al enkele "aangename" video calls achter de rug. Waarom Charles opeens gekeerd lijkt te zijn? "Hij is wanhopig om zijn kleinkinderen te zien."

"Charles ziet zijn zoon graag en kijkt ernaar uit tijd met hem door te brengen in de nabije toekomst", klinkt het bij een koninklijke insider. Charles heeft Harry zelfs uitgenodigd om bij hem te verblijven wanneer hij het Verenigd Koninkrijk bezoekt.

"De prins van Wales is bedroefd omdat hij nog geen kans heeft gehad om tijd door te brengen met zijn kleinkinderen die hij erg hard mist", klinkt het. "Hij heeft het gevoel dat er iets ontbreekt in zijn leven, omdat hij de mogelijkheid niet heeft Harry's kinderen te leren kennen."