Royaltywachter zegt dat Meghan gelogen heeft: “Gevolgen zijn dramatisch”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Meghan Markle en Harry hebben een interview gegeven bij Oprah Winfrey. Ze spraken er openlijk over wat er de voorbije tijd allemaal gebeurd is.

Meghan Markle zei dat ze mentaal door de hel is gegaan. Ze overwoog zelfs zelfdoding maar kreeg geen hulp van het paleis toen ze daarom vroeg.

Er werden ook gesprekken gehouden over hoe donker de huidskleur van Archie is en welke gevolgen dit zou hebben. Momenteel hebben Meghan en Harry geen contact met Charles. Ook het contact met William ligt moeilijk.

Meghan is intussen opnieuw zwanger en verwacht deze zomer een meisje. “De beslissing van Harry om te vertrekken heeft mijn leven gered”, zei ze ook nog.

“De gesprekken over de huidskleur van Archie is een échte bom”, verduidelijkt royaltywatcher Jo De Poorter bij Qmusic. “Ik zou het straf vinden als daar gesprekken over geweest binnen het Britse koningshuis.”

“Het is flauw dat ze dan niet zeggen wie dat gezegd heeft. Ik stel mij de vraag of het echt wel gebeurd is. Dit zijn één van de dingen waar iets mee moet gebeuren. Je moet weten over wie het gaat want nu is iedereen verdacht.”

“Het kan zijn dat iemand zo’n uitspraak gedaan heeft, maar ik kan mij niet voorstellen dat dit ook het standpunt is van het Britse koningshuis.”

Afbeelding bron: Photonews

Jo De Poorter denkt dat de gevolgen van dit interview dramatisch kunnen zijn. "Meghan en Harry ondergraven het Britse koningshuis en ook zichzelf", legt hij verder uit.

“Stel je voor dat er iets ernstig gebeurd met de erfopvolging. Als prins Charles en prins William een vliegtuigongeval zouden krijgen met hun gezin, dan bestaat de kans dat Harry op de troon komt. Hij is nog steeds zesde in de troonopvolging.”

“Het zal dan wel tijdelijk als regent zijn. Maar daar gaat enorm veel weerstand op komen. Dat zou het einde van de Britse monarchie zijn. Er zijn nu al stemmen in Engeland die willen dat Harry niet meer in de lijst van troonopvolger staat en dat ook Meghan ook geen hertogin meer mag zijn.”

“Ze hebben echt gelogen. Meghan zei dat ze Harry niet kende toen ze hem ontmoette. Iedereen die in de Verenigde Staten in de media zit kent Harry. En zo zijn er nog wel wat leugens.”