Action-klanten zijn laaiend enthousiast hierover: "Handig in gebruik en lange batterijduur"

door: STS
Action
Afbeelding bron: MRO

Bij Action hebben ze een item in huis dat geliefd is bij kopers. Dat valt af te leiden uit de positieve reacties op sociale media.

Het gaat om een draadloze hoofdtelefoon, die speciaal ontworpen is voor kinderen en 9,99 euro kost. "Hij heeft 35 uur speeltijd, is voorzien van een ingebouwde microfoon en is uitgerust met knopjes voor volume, pauzeren en afspelen."

"De Kids koptelefoon is speciaal ontworpen voor kinderen. Je hebt de vrijheid om muziek te luisteren, video's te kijken of spelletjes te spelen zonder dat je omgeving last heeft van het geluid."

Op de Facebookpagina van Action zijn de klanten laaiend enthousiast erover. "Mijn dochtertje is er mega blij mee!", laat een vrouw weten. "Gisteren gekocht en hij werkt perfect", laat iemand anders weten.

"Dochtertje is superblij"

"Ik heb er eentje in de kleur grijs. Hij gaat superlang mee. Ben er echt tevreden van", schrijft een andere klant. "Ik heb deze week een roze gekocht voor ons dochtertje en die is er superblij mee. Handig in gebruik en lange batterijduur", lezen we ook nog.

Volg Redactie24 nu op Instagram

Hoofdtelefoon
Afbeelding bron: Action