ALDI-klant is er niet goed van: "Nu heb ik afkickverschijnselen!"

door: STS
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van ALDI heeft via Facebook de klantendienst aangesproken. De vrouw is er het hart van in dat een soort koekjes niet meer te vinden is in de rekken.

"Weet je wat lekker is met koffie? Koekjes! Please ALDI! Deze werden verkocht bij ons in Heule en toen ik vandaag terugging waren er geen meer. De winkelbediende zei dat dit maar een tijdelijk aanbod was. Ik ben verslaafd! Breng a.u.b. deze koekjes(dozen) naar jullie standaard gamma."

De klantendienst van ALDI antwoordde: "Top om te lezen dat je zo grote fan bent van deze koekjes. We geven je feedback intern door aan de verantwoordelijke afdeling! Misschien ook leuk om te weten: in september zullen ze nog eens in onze winkels liggen."

Maar de klant drong aan. "September is nog zes maanden! Ik heb afkickverschijnselen!", lacht ze. "Ik ga hervallen in september... ´t zal een vicieuze cirkel worden... het makkelijkst is dat u er gewoon voor zorgt dat ik mijn koekjes elke week kan kopen. Doe het voor alle mensen die nu slachtoffer zijn", schreef de vrouw, gevolgd door een aantal lachende en schaterlachende emoji's.

"Ai ai, je doen afkicken willen we je uiteraard ook niet aandoen!", lacht ALDI op zijn beurt. "We geven het intern door maar kunnen uiteraard niets beloven."