Is jouw (klein)kind voetbalfan? Lidl lanceert speciale actie met onvergetelijke ervaring

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Supermarktketen Lidl lanceert een speciale actie. Het gaat om een wedstrijd waarvoor je je kind kan inschrijven. De winnaars mogen de spelers het veld op begeleiden tijdens het komende Europees kampioenschap voetbal.

Lidl is officiële partner van UEFA EURO 2024 en lanceert het 'Lidl Kids Team'-programma. "Het is een campagne om meer dan 1.100 kinderen in heel Europa de kans te geven om een officiële UEFA EURO 2024-spelersbegeleider te worden", kondigt de supermarktketen aan.

"Het gaat om een wedstrijd in de vorm van een loterij, waaraan ouders/voogden kunnen deelnemen om een plaats in het Lidl Kids Team te bemachtigen voor hun kind tussen 6 en 10 jaar, ongeacht geslacht, afkomst of fysieke of mentale capaciteiten."

"Met behulp van de Lidl Plus-app hoeven ouders/voogden alleen de relevante deelnameformulieren in de app in te vullen. De winnaars worden vervolgens willekeurig gekozen om gelijke kansen voor alle deelnemers te garanderen."

Het toernooi vindt van van 14 juni tot 14 juli 2024 plaats in Duitsland. "Wij dekken ook alle kosten voor de toegankelijke reis voor de ouder/voogd die de aanvraag indient en voor het kind. Hierdoor kan elke winnaar deelnemen aan deze unieke ervaring, ongeacht hun financiële situatie", aldus Lidl.

"Het programma zit boordevol leuke en leerzame ervaringen ter plaatse, voordat de kinderen samen met de beste voetballers van Europa voor tienduizenden fans het veld opgaan."

Je kind inschrijven kan vanaf 11 maart.

Lidl Kids Team
Afbeelding bron: Lidl