Klant van Lidl is het nu kotsbeu: "Stop met die discriminatie!"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Lidl heeft zijn ongenoegen laten blijken. Hij vindt dat de supermarktketen sommige mensen discrimineert.

Jos deed op de Facebookpagina van Lidl zijn beklag: "Klantonvriendelijke keten die oudere mensen discrimineert, daar de meesten geen smartphone hebben", schreef hij.

"En als je erover een mail stuurt krijg je als antwoord 'dat het niet mogelijk is met het gebruik van een fysieke klantenkaart'. Andere ketens zoals Albert Heijn, Colruyt, Delhaize etc... kunnen dat wel, maar Lidl maakt hun Lidl Plus app extra moeilijk."

"Ik heb al een paar keer mijn app gebruikt aan de kassa zodat oudere mensen ook kunnen profiteren van de kortingen. Maar als Lidl niet meewerkt zal ik nog geregeld daar op terugkomen. Stop de discriminatie", aldus Jos nog.

De klantendienst van Lidl reageerde: "Bedankt voor jouw mening, Jos. Sta me toe jou te corrigeren op één puntje: Lidl kiest er bewust voor om geen fysieke klantenkaart meer aan te bieden en volop in te zetten op de app. Het is dus niet van niet kunnen."

"Iedere klant is even belangrijk voor ons, mét of zonder smartphone. Daarom zijn 95% van onze acties nog altijd zonder app beschikbaar. In onze folder staat duidelijk aangegeven welke promoties gekoppeld zijn aan de Lidl Plus app."

"Op dit moment is er geen alternatief voor de digitale klantenkaart. We nemen je suggestie wel mee. Alle opmerkingen over Lidl Plus worden trouwens geregistreerd en gerapporteerd, zodat we kunnen blijven verbeteren."