Klanten kunnen ogen niet geloven bij folder Albert Heijn: nu tientallen + gratis producten

door: MRO
Albert Heijn
Afbeelding bron: Albert Heijn

Albert Heijn blijft klanten verbazen met de straffe acties die het in de folder opneemt. Deze week puilt de folder uit van de acties waarbij klanten gratis producten krijgen bij aankoop van 1 of 2 stuks.

Albert Heijn titelt groot op de voorpagina van de folder 'De giga gratis week'. De folder, die geldt tot en met 28 april, staat werkelijk boordevol promoacties waarbij klanten bij aankoop van 1 of 2 stuks er ook 1, 2 of zelfs 3 gratis krijgen.

Wie 1 bakje aardbeien (500 gram) koopt voor 1,99 euro, krijgt ook 1 bakje gratis. Er zijn nog tal van 1+1 gratis aanbiedingen, onder meer voor AH gekruide bakaardappeltjes, AH gele uien en AH snijbonen.

Voor sommige producten geldt zelfs 2 kopen en 3 gratis. Dit is onder meer zo voor alle AH Bapao, alle AH Donuts, Unox Cup-a-soup en Unox Good snacks en Ariel pods+ en vloeibaar wasmiddel.

4 stuks gratis bij aankoop van 2

Deze week gaat Albert Heijn zelfs nog een stap verder met een promotie waarbij liefst 4 gratis krijgt bij aankoop van 2 stuks. Dit is van toepassing op Witte Reus en Glorix toiletblokken, op alle varianten en combineren is mogelijk.

Pepsi regular en zero sugar 1+1 gratis

Een interessante promotie is de 1+1 gratis op Pepsi regular en zero sugar. Deze actie is geldig voor flessen van 1,5 liter. De normale prijs bedraagt 4,38 euro voor 2 flessen en dankzij de 1+1 gratis betaal je slechts 2,19 euro voor 2 flessen (1,5 liter) Pepsi bij Albert Heijn.