Klanten onmiddellijk enthousiast over nieuw artikel bij Action: "OMG, deze wil ik ook"

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Action zet elke week tientallen nieuwe artikels in de winkels. Deze week zijn klanten op sociale media zeer enthousiast over één specifiek artikel dat nieuw in de winkelrekken ligt.

Nu het lente is, verkoopt Action vazen in de vorm van verschillende fruitthema's. In een Facebookgroep over de discounter zijn klanten vol lof over deze vazen. Wellicht zullen ze vlot over de toonbank gaan.

"OMG, deze wil ik ook", reageert een klant. "Deze zijn leuk, lekker zomers", schrijft iemand. Nog een ander maakt zich klaar om deze vazen te gaan kopen: "Run!".

De vazen in fruitthema zijn gemaakt uit porselein en kosten 6,95 euro per stuk. De afmeting is 17,5 x 27 cm. Iemand ziet er een terugkeer in de tijd in: "Terug naar de jaren '50 en '60".

vaas
Afbeelding bron: Action

Hoe creëer je een leuke sfeer met vazen?

Zet een leuk boeket bloemen in je vaas en plaats deze op een tafel, schouw of vensterbank. Bloemen zorgen voor kleur en leven in een ruimte.

De vazen in fruitthema bij Action zijn geschikt om te gebruiken als seizoensgebonden decoratie. Je kan er in de lente tulpen of narcissen in plaatsen. Met hun uitgesproken vorm hebben, zijn ze onmiddellijk een eyecatcher in een ruimte.

Tags action