Lidl geeft korting maar krijgt kritiek: "Duur, en 's anderendaags al rot"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Lidl krijgt op sociale media kritiek op een product dat verkocht wordt in de winkels. De supermarktketen geeft er nochtans een mooie korting op.

Lidl zette afgelopen vrijdag op Facebook een artikel uit de fruitafdeling in de kijker. "Bosbessen geven een heerlijke energie-boost aan elk gerecht", lezen we. "Geniet nu van 25% korting op onze heerlijke bosbessen!"

Niet alle reacties waren positief. "Ze zijn vreselijk duur, en onderaan altijd rot", reageert Myriam.

"Dat heb ik ook al ondervonden", schrijft Simone. "Deze hebben geen smaak. De dag na aankoop zijn ze rot, om in de vuilbak te gooien."

Lidl stelde ook nog de vraag: "Voor welk gerecht met bosbessen ga jij?" "Een lekkere cake met bosbessen, heb ik al dikwijls gemaakt en daar heb ik altijd succes mee", liet Jeanine weten.

"Met havermout, een heerlijk begin van de dag", vindt Sarina. "Muesli met yoghurt en bosbessen als ontbijt", schrijft Myra.

"Lekker bij yoghurt of havermout", zegt Greet. "Gewoon bij pannenkoeken", raadt Marcella aan. "Pannenkoeken", zeggen ook Luc en Linda. "Taart met blauwe bessen", is de favoriete combinatie van Linda.