Lidl heeft goedkoop apparaat waarmee je ongewenste gasten verjaagt

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Supermarktketen Lidl heeft de oplossing in huis voor wie ongewenst bezoek ontvangt in de tuin. Met hun dierenverjagers hou je mollen, duiven, knaagdieren, enzovoorts op afstand.

De Mollenverjager op zonne-energie, van het merk Parkside, zou mollen moet verjagen. "Het toestel heeft een geluidsgolfinterval van 20 seconden en weert voornamelijk mollen, woelmuizen en spitsmuizen met behulp van laagfrequente golven en/of vibratie", klinkt het.

"Een diervriendelijke bescherming, zonder dat je vallen of gif hoeft te gebruiken. Je kan kiezen voor geluid of vibratie of beiden. Je plaatst de dierenverjager stevig in de tuin met de roestvrije aluminium pin." De prijs bedraagt 12,99 euro.

Duiven, honden en knaagdieren

Een ander toestel is de Parkside Dierenverjager op zonne-energie, voor 14,99 euro (zie afbeelding beneden). "Dit heeft verschillende programma's tegen bijvoorbeeld duiven, honden en knaagdieren, maar alle programma's kunnen ook gelijktijdig geactiveerd worden."

"Het komt met een stevige, aluminium grondpin maar kan ook aan de muur gemonteerd worden. Het heeft een bereik tot wel acht meter en is spatwaterdicht."

Je kan ook nog opteren voor de Parkside Solar Dierenverjager 360°, eveneens voor 14,99 euro. "Dit toestel ontgaat niks met zijn detectiehoek rondom en het bereik van acht meter. Je plaatst de dierenverjager in de grond met de stevige, aluminium pin. Je kunt kiezen voor verschillende programma's met hoogfrequent geluid en lichtflitsen, of deze met elkaar combineren."

Dierenverjager
Afbeelding bron: Lidl