Zo geniet je van de grootste kortingen en winkel je aan de goedkoopste prijzen

door: Redactie
solden - korting
Afbeelding bron: Shutterstock.com

De groep waar alles mee begonnen is op Facebook telt tegenwoordig meer dan 320.000 leden. Dagelijks delen alle leden, de Promojagers, er honderden kortingen en promoties van zowel online winkels als van fysieke winkels. Vanwege het succes werd er naast de Facebookgroep ook een eigen website opgericht en werd er onlangs ook werk gemaakt van een eigen app die gratis te downloaden is voor iOS en Android. Daarom kan je gerust stellen dat Promojagers eigenlijk de ‘Google van de promoties’ is. 

Goedkoper online winkelen

Het idee achter de oprichting van Promojagers was eigenlijk om ervoor te zorgen dat iedereen een overzicht kon vinden van alle nieuwste promoties. “De Facebookgroep was inderdaad het begin van Promojagers. Nadat de groep opgericht was, werd al snel duidelijk dat veel mensen nood hadden aan één centrale plaats waar ze alle actuele kortingen en aanbiedingen konden vinden. Dit zorgt niet alleen voor geldwinst, maar ook voor tijdwinst."

"Het ledenaantal dat in grote getalen toenam, gaf mij dan ook de aanzet om ons eigen platform op te richten. Ook daar tellen we ondertussen al bijna 80.000 leden die het gratis platform bezoeken via de webbrowser of via de app voor iOS of Android”, aldus Gunther. 

Overzicht van alle kortingen

Het unieke aan het platform van Promojagers is het uitgebreid aanbod van kortingen en aanbiedingen. Zo vind je er niet alleen online kortingen, maar ook offline kortingen. “We willen ons inderdaad onderscheiden van de rest door het aanbod van kortingen en promoties zo groot mogelijk te maken. Daarom vind je er enerzijds online kortingen zoals kortingscodes en deals van webshops, maar daarnaast vind je er ook offline kortingen zoals bijvoorbeeld de gekende reclamefolders van grote winkelketens die volledig gedigitaliseerd zijn”, legt Gunther uit.

Om het platform nog interessanter te maken voor de gebruikers kunnen alle leden er ook zelf promoties en kortingen delen met anderen, waardoor goedkoper winkelen voor iedereen toegankelijk wordt.