WhatsApp heeft nu superhandige functie toegevoegd die iedereen dagelijks wil gebruiken

door: MRO
whatsapp
Afbeelding bron: Unsplash

WhatsApp voert voortdurend vernieuwingen toe. Eén van de laatste vernieuwingen in de populaire berichtenapp zorgt voor flink meer gebruiksgemak.

WhatsApp heeft sinds enkele weken een nieuwe functie toegevoegd. Die moet ervoor zorgen dat gebruikers sneller en eenvoudiger het juiste gesprek kunnen vinden in WhatsApp. 

Als je bovenaan je berichten (chats) kijkt, zal je merken dat er chatfilters werden toegevoegd. Je ziet drie filters verschijnen: Alle - Ongelezen en Groepen. Je kan deze met één eenvoudige klik selecteren.

Als je op 'Alle' klikt, zal er weinig veranderen. Dit is immers de standaardweergave met al je berichten. Maar de filter 'Ongelezen' is wel zeer handig. Wie hierop klikt, krijgt in één oogopslag alle berichten te zien die nog niet gelezen werden.

De derde filter is 'Groepen', volgens WhatsApp een zeer gewilde functie. Je krijgt je groepschats te zien zodat je veel makkelijker je favoriete groepen kan vinden. Ook subgroepen van Community's worden op deze plaatsen getoond.

"We denken dat filters ervoor zullen zorgen dat mensen eenvoudiger geordend blijven en hun belangrijkste gesprekken kunnen vinden, en dat ze helpen om efficiënter door berichten te navigeren", klinkt het bij WhatsApp.

wa organiseer
Afbeelding bron: Whatsapp.com
Tags whatsapp