Dat was niet de bedoeling: Nu al uitgelekt hoe het zal aflopen met Tamara in ‘Thuis’

door: PMN
Tine Priem als Tamara in 'Thuis'
Afbeelding bron: VRT

De fans van ‘Thuis’ zitten nog met enkele prangende vragen na de seizoensfinale. Het is nog wachten tot september voor antwoorden, al is er nu wel uitgelekt hoe het met Tamara zal aflopen.

Het afgelopen seizoen van 'Thuis' eindigde met spannende cliffhangers. Zo zagen we ook hoe Tamara een zwangerverschapsvergiftiging opliep. De grote vraag is hoe het afloopt met Tamara en haar baby - overleeft ze de zwangerschapsvergiftiging en wordt de baby gezond geboren?

Het lijkt erop van wel, afgaande op een opmerkelijk bericht van de makers op een gespecialiseerde website. Het doet meteen uitlekken hoe het met Tamara zal aflopen. De makers waren onlangs op zoek naar een pasgeboren baby voor opnames, wat sterk suggereert dat Tamara's bevalling goed zal verlopen, aangezien zij momenteel de enige hoogzwangere persoon is in 'Thuis'.

Hoewel er nu meer duidelijkheid is over Tamara's bevalling, blijven er nog steeds veel vragen onbeantwoord. Wie wordt de vader van het kindje, is het Lowie? En zal het voor Tamara te moeilijk zijn om haar baby af te staan? De nieuwsgierigheid van de kijkers blijft dus geprikkeld!