Kijkers van 'Thuis' niet te spreken over personage: "Denkt alleen aan zichzelf"

door: LHX
Afbeelding bron: Eén

Op sociale media is steevast te zien hoe betrokken de kijkers van 'Thuis' zijn bij het wel en wee van de personages. Momenteel komen er veel reacties op de verhaallijn van Dieter.

Heel wat kijkers van 'Thuis' zijn teleurgesteld in hoe Dieter zich gedraagt tegenover Nancy. "Nancy maakt het zo gezellig, hij kon toch wel een beetje tijd voor haar maken. Ik vind dit niet mooi van hem", wordt er onder andere geschreven. "Zo ondankbaar." "Nancy verdient beter!"

Volgens velen is het geen eenmalig probleem: de politieagent is de laatste tijd erg veranderd. "Hij is al een tijdje zo bruut bezig", wordt er gereageerd. "Hij doet flauw en ambetant tegen iedereen." "Hij hangt het tegenwoordig nogal uit." "Dieter is een echte boer, hij denkt alleen aan zichzelf."

"Dieter is al van het begin van dit seizoen niet goed bezig", vindt iemand. "Hij is geen haar beter dan Vince. Waar is die sympathieke flik gebleven? Hij zal door de mand vallen en dan vol zelfmedelijden zitten."

Er zit volgens sommigen maar één ding op. "Hij zou het haar beter opbiechten in plaats van de oververmoeide flik uit te hangen. Dieter kan goed de fouten van Vince opmerken, maar die van hemzelf houdt hij verborgen. Hij leest altijd Vince en Maité de les, maar hij zou beter naar zichzelf kijken."

Tags Thuis