Tine Priem verklapt het al over de seizoensfinale van ‘Thuis’: “Gaat niemand zien aankomen”

door: PMN
tine priem
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Vrijdag is er de grote seizoensfinale van ‘Thuis’. De opbouw is momenteel volop bezig. Dat gaan de kijkers geweten hebben.


 

Maandagavond zagen we in ‘Thuis’ hoe Tamara uit het niets extreem onwel werd. De zwangerschap van Tamara ging heel vlot, maar nu lijkt het plots helemaal mis te lopen. Verdwijnt Tamara uit ‘Thuis’?

De rol van Tamara wordt gespeeld door Tine Priem. Zij vertelt er meer over bij Het Laatste Nieuws. De actrice zegt dat ze een boeiend seizoen achter de rug heeft.

“Ik vond de lijn van het draagmoederschap zeer boeiend. Het is iets dat heel ver van mijn bed ligt en ik heb dan een beetje moeten zoeken hoe Tamara ermee om zou gaan. Het is voor mij een heel uitdagende lijn.”

Maar hoe gaat dit aflopen? “Als ik zelf zou mogen kiezen, dan vind ik dat dramatische wel heel leuk om te spelen. Je hebt dan iets om vast te grijpen.”

“Maar ik denk dat de kijkers hopen op een positieve afloop. En ik laat het uiteraard in het midden hoe het nu zal eindigen.”

Tine wil ook iets kwijt over de seizoensfinale van vrijdag. “Er gaat iets gebeuren dat niemand zag aankomen. Daar ben ik absoluut zeker van.”