Analist Marc Degryse regelt transfer voor Hans Vanaken

door: BVDO
Hans Vanaken
Afbeelding bron: Photonews

Hans Vanaken zit op zijn 29ste nog altijd bij Club Brugge. Volgens analist Marc Degryse hoog tijd voor een transfer naar het buitenland.

Dat Hans Vanaken niet echt staat te springen voor een transfer naar het buitenland, is geen geheim. Enkel een heel lucratief voorstel zou hem wel eens over de streep kunnen trekken.

Analist Marc Degryse ziet voor het boegbeeld van blauwzwart wel de kansen bij Newcastle United volgend seizoen, zeker nu er de nodige middelen zijn en de ploeg binnen afzienbare tijd kampioen wil spelen.

"Voor mijzelf heb ik hier nog voldoende uitdagingen", vertelt Vanaken aan HLN Sportcast. "Ik zit in een ploeg die voor de prijzen speelt en in de Champions League aantreedt. Dat spreekt me enorm aan. Ik zal dit nooit zomaar inruilen voor een ploeg waar ik misschien tegen degradatie moet gaan voetballen."

Newcastle is wel een piste. "Als zo'n bod op tafel komt, zou ik daar eerst goed over moeten nadenken. Maar ik ben nu 29 jaar en zo'n bedragen zijn wel 'over the top'", laat Vanaken toch een opening.