Antwerp en Radja Nainggolan lijnrecht tegenover elkaar: “Ik wil zo snel mogelijk weg!”

door: AVL
Radja Nainggolan
Afbeelding bron: Photonews

Terwijl de Rode Duivels in Qatar vechten voor een plaats in de volgende ronde zijn de Belgische eersteklassers volop bezig met de voorbereidingen voor de terugronde van de competitie.

Wie we na het WK alvast zeker niet terug zullen zien op de Belgische velden is Radja Nainggolan. De voormalige Rode Duivel vertoeft al een tijdje in de b-kern bij Antwerp en moet niet meer rekenen op een nieuwe kans.

De wegen tussen Antwerp en Nainggolan kunnen wat die laatste betreft niet snel genoeg scheiden. In de voetbalpodcast MIDMID haalde de 34-jarige middenvelder verwoestend uit naar zijn werkgever.

"Eigenlijk hebben ze die deur in mijn smoel dichtgeslagen", aldus een teleurgestelde Radja Nainggolan. "Waar mijn toekomst nu ligt? Ik weet het eigenlijk niet." 

"Momenteel wil ik eigenlijk zo snel mogelijk weg uit België", gaat de ex-Rode Duivel verder. "Ik heb het gevoel dat ik hier gezocht wordt. In Italië heb ik zeventien jaar op identiek dezelfde manier geleefd en gevoetbald, maar enkel in België word ik afgeschilderd als een slechte jongen."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24