Antwerp-fans niet te spreken over het gebruik van Tribune 4

door: BVDO
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Bij Antwerp hopen ze stilaan dat er met een volle Bosuil gespeeld kan worden. Tribune 4 mag echter nog altijd niet volledig gebruikt worden.

De Antwerp-fans kunnen er maar niet bij dat Tribune 4 nog altijd niet volledig in dienst is. Tegen Seraing zijn er maar 2.000 supporters in toegelaten.

"De voorbije week zijn de contacten tussen de bouwheer en de verschillende bevoegde instanties m.b.t. het dossier Tribune 4 intensief gevoerd", laat Antwerp weten op zijn website. "De gevraagde bijkomende info werd aangeleverd en uitvoerig behandeld. Jammer genoeg moeten wij als club meedelen dat, op vandaag, de club nog geen definitieve goedkeuring mocht ontvangen voor de volledige opening van Tribune 4."

De supporters reageren enorm gefrustreerd op sociale media. "Wij hebben begrip voor de bezorgdheid en frustraties van de supporters. Als club hebben we alles in het werk gesteld en zijn we operationeel klaar zodra de beslissing rond Tribune 4 definitief valt. Het doel blijft om groen licht te krijgen voor onze uitgestelde thuiswedstrijd tegen KRC Genk op woensdag 22 september."