Faris Haroun laat zich horen over feit dat hij niet Europees mag spelen voor Antwerp

door: BVDO
Faris Haroun Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Heel veel blessureleed hield hem verschillende keren bij Royal Antwerp FC aan de kant. Daarom zette de club Faris Haroun niet op de Europese spelerslijst.

In de kwalificatiewedstrijd tegen Nicosia viel Faris Haroun geblesseerd uit. Ondertussen kampte hij al meer dan een half jaar met problemen aan de kuit. De club oordeelde om hem niet op de lijst te zetten om de Europese groepsmatchen te spelen. Die beslissing kwam hard aan bij Haroun.

Ondertussen is hij weer fit en is het moeilijk om zijn ploegmakkers Europees te zien spelen. “Een beslissing die tot op vandaag pijn doet”, zegt Haroun aan GVA. ”Eerlijk: ik heb het er zéér moeilijk mee om naar de Europa Leaguewedstrijden van Antwerp te kijken. Hier heb ik tenslotte een heel jaar voor gewerkt.”

Haroun zegt dat Brian Priske hem apart nam om over de beslissing te spreken vooraleer de lijst openbaar gemaakt werd. “Ik heb op datzelfde moment mijn mening gezegd. Dat ging allebei op een respectvolle manier. Voor mij is hiermee de kous af, want fit of niet fit, we kunnen de klok niet terugdraaien. Ik hoop dat we overwinteren. Dan kan ik er na Nieuwjaar misschien wel bij zijn.”