Fredberg krabt zich in de haren: nieuwe transferdomper voor Anderlecht

door: AVL
Jesper Fredberg
Afbeelding bron: Photonews

Met nog twee weken te gaan voor de competitiestart haalde Anderlecht tot dusver slechts twee versterkingen in huis: de Deense spits Kasper Dolberg en de Belgische rechtsachter Louis Patris.

Brian Riemer hoopt in de openingswedstrijd in en tegen Union een competitief elftal tussen de lijnen te brengen. Sportief directeur Jesper Fredberg zal de komende twee weken dan ook een versnelling hoger moeten schakelen op de transfermarkt al loopt het voorlopig niet van een leien dakje.

Naast een nieuwe doelman, een extra flankaanvaller en een tweede spits is paars-wit namelijk ook nog steeds opzoek naar versterking op het middenveld om de afwezigheid van de langdurig geblesseerde Yari Verschaeren op te vangen. De naam van Brecht Dejaegere werd de laatste weken meermaals genoemd maar die heeft intussen al een andere bestemming gevonden.

Dejaegere trekt naar de Verenigde Staten waar hij eerstdaags een contract voor drie jaar zal tekenen bij MLS-club Charlotte FC. De club uit North Carolina werd pas vier jaar geleden opgericht. Dejaegere was de afgelopen drie seizoenen actief bij het Franse Toulouse waar zijn contract deze zomer afliep. De zoektocht naar een nieuwe middenvelder gaat dus verder voor Anderlecht.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24