Transferdomper voor Anderlecht: toptargets sturen Fredberg wandelen

door: AVL
Jesper Fredberg
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht haalde vorig week stevig uit op de transfermarkt door aanvaller Kasper Dolberg en verdediger Louis Patris in huis te halen.

Het huiswerk van sportief directeur Jesper Fredberg is echter nog lang niet af. Zo wil paars-wit deze zomer onder meer nog een flankaanvaller en een vervanger voor de langdurig geblesseerde Yari Verschaeren in huis halen. De namen van Sergi Canos (Brentford) en Rodrigo Salazar (Schalke 04) werden de laatste dagen meermaals genoemd.

Beiden transferdossiers lijken echter op niets te zullen uitdraaien. Canos geeft de voorkeur aan een overstap naar Valencia terwijl Salazar een persoonlijk akkoord heeft met het Portugese Braga. Bovendien zou Schalke tussen de vijf en tien miljoen verlangen voor de 23-jarige spelverdeler.

Jesper Fredberg lijkt het dus over een andere boeg te zullen moeten gooien. Als vervanger voor Verschaeren lijkt de Deen nu zijn peilen te zullen richten op de Nederlander Justin Lonwijk van Dinamo Kiev, die hij nog kent van zijn periode bij Viborg.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24