Iedereen tegen Antwerp op laatste speeldag? "Hebben veel vijanden gemaakt dit seizoen"

door: JDH
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

De titelstrijd in de Belgische competitie wordt pas op de laatste speeldag beslist. Volgens Eddy Snelders wordt het voor Antwerp nu moeilijker. 

Antwerp liet tegen Union een unieke kans liggen om kampioen te worden en moet het nu afmaken in en tegen Racing Genk. Union ontvangt thuis dan weer Club Brugge

Volgens Eddy Snelders heeft Union nu 40% kans op de titel, Antwerp 35% en Racing Genk 25%. Union heeft volgens hem de beste kansen volgens zij gaan winnen tegen Club. "Voor Antwerp daarentegen is de opdracht veel moeilijker tegen Genk, dat volgens mij minstens een punt haalt", zegt hij bij Sporza. 

Een ander nadeel voor Antwerp is dat verschillende ploegen nog met hen willen afrekenen. Zo zijn Club Brugge en Antwerp aartsvijanden. "En vergeet niet dat ook Genk nog een rekening heeft openstaan met Antwerp - zij hebben tijdens het seizoen veel vijanden gemaakt."

Snelders verwijst onder meer naar de bekeruitschakeling en het onverdiende verlies in de competitie. "Dat zullen ze in Genk niet vergeten zijn."